Menu

Yrityksesi virkistykseksi

Toimintaa ja yhteishenkeä

Sisältää yhdessä että erikseen tehtäviä tehtävärasteja.

Lajit:
1. Miinakenttä, jossa lankkujen ja limsakorien avulla ylitetään kuviteltu miinakenttä. Voidaan toteuttaa kilapailuna, jos 5-6 henkilön ryhmiä on usemapia.
2. KöysiX, jossa puiden väliin ristiin laitettuja köysiä pitkin edetään puulta toiselle, päässä kypärä, toisten varmistaessa etenijää selän puolelta.
3. Slacline-tasapainoilua. Kaksi erillistä tasapainoliinaa on pingotettu puiden väliin. Jos Slaclinesta halutaan kilpailu, pisteet tulevat seuraavasti, kaverin tukemana 2 sormesta puiden välin tasapainoilu 1 piste, omatoiminen tasapainoilu 5 pistettä, takaperin sama, 10 pistettä.
4.Tikanheitto
5. Köydenveto tai tandemsuksi hiihto.

Tapahtumapaikka asiakkaan valitsema paikka Rovaniemen keskustan läheisyydessä, Ounasvaaran maastot, Ketavaara

Varustus lenkkikengät, kumpparit, vaelluskengät, liikkumisen mahdollistavat vaatteet. Lisä hinnasta +7/hlö sis alv. saatavana sadeasu ja saappaat

Ohjelman kesto 2-3 tuntia

Hinta 490e / 10 henkilöä lisähenkilöt + 27e sis, alv 10%


Naurettavan hauskaa

1. Sumopainia jättimäisillä sumopaini puvuilla. Sumo on hauskaa ja samalla urheilullista kisailua. Sumopaini alkaa sumopukujen päälle pukemisella. Kun pää on suojattu “myssyllä” ja vastustajaa on kunnioittavasti tervehditty, paini voi alkaa. Sumon pitää saada toinen sumo työnnetyksi pois tatamilta tai kaadettua tämä alleen. Eriä otetaan siten, että voittajaksi selviytyy 3 erävoitolla. Lahjotavissa oleva tuomari määrää erävoittajan. Tatami on joko 4m tai 3 m halkaisijaltaan.

2. Pussijuoksu, juuttisäkissä “juostaan” kilpaa toisia vastaan lyhyt matka

3. Sokkopujottelu, Ryhmästä muodostetaan parit arvalla. Teipatut laskettulasit päähän ja toisen sanallisesti opastamana kierretään keppipujottelurata

Lajeista voidaan muodostaa kilpailu, jossa parhaat sekä hienoimmat suoritukset palkitaan

Tapahtumapaikka asiakkaan valitsema paikka Rovaniemen keskustan läheisyydessä, Ounasvaaran maastot, Ketvaara

Asiakkaan oma varustus; lenkkikengät, kumpparit, vaelluskengät, liikkumisen mahdollisvat vaatteet. Lisä hinnasta +7/hlö sis alv. saatavana sadeasu ja saappaat

Ohjelman kesto 2-3 tuntia

Hinta 490e / 10 henkilöä lisähenkilöt + 27e sis, alv 10%

Huom! Sumo ei sovellu nivelvaivoista kärsiville tai osteoporootikoille tai muuten heikkokuntoisille asiakkaille.

Sumopaini

Sumopaini tuo vipinää koulun, yrityksen tai yhdistyksesi tapahtumiin. Sumopaini on hauskaa mutta samalla urheilulista ja leikkimielistä kisailua. Tervetuloa Painimaan!

Ohjattu sumopaini alk. 250€/ tapahtuma + kulkukorvaukset

Palvelukieli Suomi ja/tai Englanti
Hinnat eivät sisällä kuljetuksia
Ohjelmille on vastuuvakuutus Pohjolassa.