Menu

Koskenlasku ja kanoottiretket

Koskenlaskuseikkailu Raudanjoella

Reitti kulkee Vikajärveltä Raudanjokea pitkin Vaattunkiin noin 8 kilometrin matkan. Matkalla laskemme useita koskia, luokitukselta 1-2. Suurimmat tyrskyävät kosket matkan varrella ovat Vikaköngäs ja Vaattunkiköngäs, jotka ovat upeita nähtävyyksiä.

Kesto 3 tuntia.

Koskenlasku alkaa melontaoppitunnilla ja varusteiden pukemisella.

Hinta sisältää kuljetukset Vikajärven kylässä, oppastuksen ja koskenlaskuvarusteet (kypärä, huippu sadeasu, kumisaappaat ja pelastusliivit)
Ikäraja 5 vuotta.

Hinta 65€/hlö min. 4hlö

Asiakkaat on vakuutettu vastuuvakuutuksella Lähitapiolassa

Palvelukieli Suomi, Englanti

Oheisohjelmaa koskenlaskun yhteyteen:

Maittava loimulohi ruoka tulilla 35e / hlö koskenlaskun yhteydessä, Sisältää tarjoiluastiat, Loimulohta, keitetyt perunat, voikastikeen, vihersalaatin, paikallista ruisleipää ja rieskaa voin kera ja mehua ja vettä sekä nokipannukahvit ja pullan.

Järjestämme myös tarvittaessa muuta oheistoimintaa Koskenlaskun yhteyteen.


Kysy tarjous!

Kanoottiretket

Asiakkaat on vakuutettu vastuuvakuutuksella Lähitapiolassa
Palvelukieli Suomi ja/tai Englanti


1. Kanoottiretki Ounasjoella lähtien Ketavaarasta

Retkellä kanootilla meloen kierretään Putaan saaria sekä melotaan Ounasjoen suiston hienoja hietikoita kiertäen ja käydään maissa saaressa mehulla ja jaloittelemassa. Sisältää kanootin kelluntapukineen, melan ja auktorisoidun melontaoppaan ja mehun. Melottava matka n. 5km, josta osa vasta virtaan

Hinta 60€ / hlö

Asiakkaan oma varustus; sandaalit, kumpparit, vaelluskengät, liikkumisen mahdollistavat vaatteet. Lisähinnasta +7/hlö sis alv. sadeasu ja saappaat

Ohjelman kesto 1-3 tuntia


2. Omatoiminen Kanoottiretki Ounasjoelle, Kemijoelle, Meltausjoelle, Raudanjoelle tai kauemmas…

Kuljetamme sinut ja melontavarusteet halumaasi lähtöpaikkaan, vuokraten samalla varusteet ja antaen kartan ja kuvauksen reitistä mukaasi. Odotamme sovitussa melonna lopetuskonhteessa.
Kysy tarjous!
 


3. Kuusamossa Oulankajoella

Koe upea jokielämys Kuusamon Oulankajoella. Hiljalleen virtaava joki, mahtavat vaarat ja iki honkien kuiske takaavat sinulle aidon ja ainutlaatuisen melontaelämyksen.

Kesto 6-12h reittivalinnasta riippuen

Kysy tarjous!